Aperifiefhapjes - Courgettemousse met garnaaltjes
Benodigdheden voor circa 15 glaasjes :
1 kleine courgette
1 el olijfolie
1 fijngesnipperde sjalot
1 fijngesnipperd knoflookteentje
peper en zout
2 el mascarpone
1 el fijngesnipperde bieslook.
125 g grijze garnalen
1 petit-suissekaasje (60g)
1 el ‘pesto verde’

Werkwijze:
- Snijd 1 kleine courgette,ongeschild, in kleine blokjes.
- Verhit 1 el olijfolie in een kookpot en bak 1 fijngesnipperde sjalot en 1 fijngesnipperd knoflookteentje glazig.
- Voeg de courgetteblokjes en 2 el water toe.
Laat 10 minuten stoven. - Kruid met peper en zout.
- Meng de courgettemousse met 2 el mascarpone en 1 el fijngesnipperde bieslook.
- Kruid bij met peper en zout.
- Verdeel de mousse over de glaasjes.
Versier met 125 g grijze garnalen. - Meng 1 petit-suissekaasje (60g) met 1 el ‘pesto verde’ en schep een toefje op de garnalen.
- Versier de glaasjes met 1 of 2 sprietjes bieslook.
Maak jouw eigen website met JouwWeb