Bereidingen - Venkelpatatjes

Benodigdheden voor 4 personen:


2 venkel
aardappelen
1 el margarine
peper en zout.
maïzena.
melk
1 blokje smeerkaas

 

Werkwijze:

  • Snij 2 venkel in blokjes en kook de blokjes in licht gezouten water
    Giet af als de venkel zacht is en laat een beetje uitlekken.
  • Schil aardappelen en kook ze zacht.
  • Smelt ondertussen 1 el margarine en doe de gare venkel erbij
  • Kruid met peper en zout.
    Je kan de brei eventueel een beetje dikken met maïzena.
    Doe dit nu, voor je de kaas erbij doet !
  • Voeg er een scheutje melk nu bij.
  • Zet het vuur nu uit en doe er 1 blokje smeerkaas bij.
    Roer goed tot de kaas gesmolten is.
  • Mix nu alles nu tot puree.

 

Maak jouw eigen website met JouwWeb