Dessert - Chocoladecake

Benodigdheden:
5 eieren
250 g suiker
200 g meel
100 g cacaopoeder
1 dl melk
100 g boter
1 eetlepel bakpoeder
Werkwijze:
- Splits de eieren
mix het eigeel en de suiker tot een luchtig mengsel.
Voeg hierbij de boter en mix het voorzichtig. - Mix het eiwit totdat het stijf is .
Meng het dan rustig door het ei-suiker mengsel . - Voeg daarbij het meel, de melk, het cacaopoeder en het bakpoeder.
- Doe het beslag in een ingevette bakvorm en bak de cake in een voorverwarmde oven op +/- 160°C voor een 40 tal minuten gaar.
Voor de dekoratie:
250 g boter, 125 g suiker en 2 eieren
- Mix de suiker en boter totdat dit romig wordt.
- Klopt de eieren en voeg de gewenste kleurstof toe.
Met een garneerspuit kunt u nu de gewenste garnering aanbrengen.

Maak jouw eigen website met JouwWeb