Dessert - Crème brûlée

Benodigdheden:
1/2 liter melk
1/2 liter room
1 vanillestokje
5 eieren
250 g cristalsuiker
bloemsuiker
bruine suiker
Werkwijze:
- Kook de melk, de room en de doorgesneden vanillestok.
- Roer in een andere pan ondertussen de eieren en de suiker goed
- Giet alles nu samen en doe dit in potjes.
Steek dit nu 75 minuten in de oven op 100 °C - Laat de Crème brûlée nu afkoelen en eens afgekoeld dan ...
- Meng (na het afkoelen als je dit direkt opdient) de bloemsuiker en bruine suiker in een potje en strooi dit over de potjes.
- Zet de potjes nu even onder de grill in de oven.
Pas op dat de suiker niet verbrand, het is carameliseren wat we willen!
Dit gaat zeer snel !!!

- Je kan dit gemakkelijk een dag op voorhand maken en juist voor het opdienen even onder de grill in de oven om te carameliseren.
- Pas op dat de suiker niet verbrand, het is carameliseren wat we willen! Dit gaat zeer snel !!!
Maak jouw eigen website met JouwWeb