Dessert - Malse wafels

Benodigdheden voor ongeveer 40 wafeltjes:
300 gram margarine of boter
5 eieren
325 gram griessuiker
1 tas water
500 g zelfrijzend bakmeel
Werkwijze:
- Laat 300g margarine of boter smelten.
Voeg een snuifje zout toe. - Klop 5 eieren als voor een omelet en voeg ze samen met 325 g griessuiker toe aan de gesmolten boter.
- Voeg daarna 5 pakjes vanillesuiker en 1 tas water toe.
- Meng alles goed en voeg daarna geleidelijk aan 500 g zelfrijzend bakmeel toe.
- Zorg dat alles grondig gemengd is.
- Bak de wafels zonder te wachten.
- Bak ze goudbruin in een wafelijzer.
- Zorg dat je wafelijzer heet genoeg is, zodat ze bruin bakken, maar niet aanbranden.


Perfect gedurende 1 week te bewaren in een afgesloten doos.
Met de helft van de suiker zijn de wafels nog meer dan zoet genoeg.
Maak jouw eigen website met JouwWeb