Pasta - Wokmie met kip en ananas

Benodigdheden:

 

3 kipfilets
1 el kippenkruiden
500 g champignons
400 g ananasblokjes
250 g wokmie of wokspirelli

Voorbereiding:

  • Snij 3 kipfilets in fijne reepjes en kruid ze met 1 el kippenkruiden
  • Halveer 500 g champignons


Werkwijze:

  • Verhit 1 el (olijf) olie in de wok en bak de kippenreepjes op een hoog vuur goudbruin.
    Haal ze uit de wok.
  • Voeg 1 el (olijf) olie toe aan de wok en bak er gedurende 1 minuut de gehalveerde champignons en 400 g ananasblokjes in.
  • Strooi 250 g wokmie of wokspirelli over de groenten in de wok
    en voeg 350 ml water bij (of zoals beschreven op de verpakking van de wokmie).
  • Bak dit 5 minuten tot het vocht volledig opgenomen is en de pasta gaar is.
    Indien nodig nog wat water toevoegen.
  • Schep de kippenreepjes nu over de groenten.
  • Breng op smaak met peper en zout.
  • Werk af met fijngesneden bieslook


Hoe krijgen we 'ons mie' in de ...