Veggie - pastaschotel met spînazie

Benodigdheden voor 4 personen:
400 gram pasta
5 eieren
450 gram diepvriesspinazie met room
2 eetlepels bloem
1/2 liter melk
1 groentenbouillonblokje
150 gram geraspte kaas
Werkwijze:
- Kook de eieren 10 minuten in water.
Koel af onder koud water, pel de eieren en snij ze in stukken. - Maak nu een witte saus.
Verwarm ondertussen de oven op 200°C. - Voeg het bouillonblokje toe.
- Kruid met peper, zout en nootmuskaat.
- Kook de pasta gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking.
- Laat de spinazie ontdooien op een zacht vuurtje en kruid met peper en zout.
- Roer de pasta door de warme spinazie.
- Neem een ovenschotel, vet deze in met boter. Lepel de pasta met de spinazie erin. Schenk de witte saus erover en leg de eieren erop. Werk af met de rest van de geraspte kaas. Zet 15 minuten in de oven op 200°C.
Receptje uit LibelleLekker (https://www.libelle-lekker.be/bekijk-recept/80523/pastaschotel-met-spinazie)
Maak jouw eigen website met JouwWeb