Vis - Kabeljauw met mosterd-sojasaus

Benodigdheden :
tongrolletjes
een handvol garnalen
0,5 a 0,7l liter witte wijn
visbouillionblokjes
indien geen bouillonblokjes: 1 teentje look, peper, zout, halve ajuin, tijm, prei, selder
klontje boter
bloem
room
een beetje gemalen kaas
Werkwijze:
-
De oven voorverwarmen op 180°C.
-
Spoel 4 tomaten en snijd ze in fijne plakjes.
-
Snijd het harde witte gedeelte weg.
-
Leg de tomatenschijfjes in hoopjes dakpansgewijs naast elkaar in een ovenschotel en kruid met peper.
-
Meng 3 el mosterd met 3 el sojasaus en 2 el olijfolie.
-
Giet een paar lepels van de saus over de tomaten.
-
Leg 2 kabeljauwfilets op de tomaten en lepel er de rest van de saus over.
Zet 15 tot 20 minuten in de voorverwarmde oven.Echt genieten!
Smakelijk..

Volgens Pascale Naessens haar beste en simpelste recept ooit !
Maak jouw eigen website met JouwWeb