Vis - Tartaar van rivierkreeftjes met kiwi en balsamicodressing

Benodigdheden :
1 komkommer
4 grote radijzen
gele kiwi
2 groene kiwi’s
300 g rivierkreeftjes
1 sjalo
3 el mayonaise
1 el balsamicoazijn
peper
Werkwijze:
- Snijd van 1 komkommer 4 mooie komkommerbandjes van 15 cm lange (dikte 2 mm) met behulp van een mandoline of snijmachine.
- Rasp 4 grote radijzen fijn met een rasp of mandoline.
- Schil gele kiwi en 2 groene kiwi’s en snijd die in fijne brunoise.
- Snijd 300 g rivierkreeftjes in twee.
- Pel 1 sjalot en snipper deze fijn.
- Meng de rivierkreeftjes, kiwiblokjes en sjalot-snippers onder elkaar.
- Voeg 3 el mayonaise en 1 el balsamicoazijn toe en meng nogmaals.
- Kruid met peper en zout.
- Zet de ringen op de borden en bekleed de binnenzijde van de ringen met de komkommerbandjes.
- Vul ze met de tartaar en druk goed aan met een lepel.
- Verwijder de ringen voorzichtig.
Leg er de geraspte radijzen op een mooi hoopje naast.

Je kan ook glaasjes gebruiken i.p.v. ringen.
Ook lekker als hoofdgerecht met een boterham of gebakken patatjes
Maak jouw eigen website met JouwWeb