Vis - Tongrolletjes

Benodigdheden :

tongrolletjes
een handvol garnalen
0,5 a 0,7l liter witte wijn
visbouillionblokjes
indien geen bouillonblokjes: 1 teentje look, peper, zout, halve ajuin, tijm, prei, selder
klontje boter
bloem
room
een beetje gemalen kaas

Werkwijze:

  • Breng het water met de bouillonblokjes en de wijn aan de kook
    Voeg er de tongrolletjes aan toe.
  • Laat alles goed opkoken
  • Laat de kookpot met het deksel erop nog 15 minuten van het vuur staan.
    Zeef nu het kookvocht
  • Roer er de bloem bij
  • Voeg er de gezeefde visbouillon aan toe
    Voeg er de room aan toe en laat al roerend alles nog eens lichtjes opkoken
  • Voeg er de garnalen aan toe
  • Leg de tongrolletjes in een vuurvaste schotel
  • Giet er de saus over
    Bedek met een beetje kaas
  • Plaats de schotel in een verwarmde oven tot de kaas gesmolten is.

Maak jouw eigen website met JouwWeb