Vis - Tongrolletjes

Benodigdheden :
tongrolletjes
een handvol garnalen
0,5 a 0,7l liter witte wijn
visbouillionblokjes
indien geen bouillonblokjes: 1 teentje look, peper, zout, halve ajuin, tijm, prei, selder
klontje boter
bloem
room
een beetje gemalen kaas
Werkwijze:
- Breng het water met de bouillonblokjes en de wijn aan de kook
Voeg er de tongrolletjes aan toe. - Laat alles goed opkoken
- Laat de kookpot met het deksel erop nog 15 minuten van het vuur staan.
Zeef nu het kookvocht - Roer er de bloem bij
- Voeg er de gezeefde visbouillon aan toe
Voeg er de room aan toe en laat al roerend alles nog eens lichtjes opkoken - Voeg er de garnalen aan toe
- Leg de tongrolletjes in een vuurvaste schotel
- Giet er de saus over
Bedek met een beetje kaas - Plaats de schotel in een verwarmde oven tot de kaas gesmolten is.
Maak jouw eigen website met JouwWeb