Vis - Tongrolletjes 2 

Benodigdheden :

1 visbouillonblokje
1/2de of 3/4de van klein flesje witte wijn
tongrolletje
boter
bloem
1 klein potje room
garnalen
geraspte kaas.


Werkwijze:

  • Breng water aan de kook (hoeveelheid zodanig dat rolletjes net onder water staan.
    Voeg 1 visbouillonblokje en 1/2de of 3/4de van klein flesje witte wijn toe.
  • Als het water kookt mogen de tongrolletjes erbij.
  • Goed laten koken. Deksel erop en circa 15 minuten van het vuur laten staan.
  • Het vocht zeven.
  • Smelt boter en roer er bloem onder.
  • Voeg een deel van de visbouillon toe.
  • Zet de kookplaat uit. Voeg 1 klein potje room toe.
  • Laat al roerend opkoken.
  • Voeg een beetje garnalen erbij.
  • Doe de vis in een vuurvaste schotel, giet de saus erover en een beetje geraspte kaas.

    Zet in de oven tot de kaas gesmolten is.


Indien je geen bouillonblokje hebt, voeg je 1 teen look, peper en zout, een halve ajuin, een takje tijm, prei en selder toe aan het water


Prei stoven (wit van prei) onder saus mengen en in oven steken

Maak jouw eigen website met JouwWeb