Gevulde puntpaprika
Benodigdheden:
4 zoete puntpaprika’s
500 g (kippen) gehakt of ander gehakt
1 potje boursin cuisine
geraspte kaas (mozzarella of emmentaal)

Bereiding:
- Halveer 4 zoete puntpaprika’s in de lengte.
Verwijder de zaadlijsten en de zaadjes. Spoel af. - Leg ze in een ingevette ovenschaal.
- Bak 500 g (kippen)gehakt rul.
Kruid het gehakt indien dit niet gekruid is. - De oven voorverwarmen op 180°C.
- Vul de halve puntpaprika’s eerst met 1 potje boursin cuisine light en verdeel dan het rul gebakken gehakt over de puntpaprika’s.
- Tot slot strooi je er geraspte kaas (mozzarella of emmentaal) over.
- Zet de schaal met de gevulde puntpaprika’s gedurende 20 minuten in de op 180°C voorverwarmde oven.
- Smakelijk



Serveer met rijst of puree, eventueel vergezeld van een groen slaatje.
Kippengehakt kan je ook vervangen door ander gehakt. Andere soorten kruidenkaas kunnen ook afhankelijk waar je woont !
Gebruik quorngehakt.
Maak jouw eigen website met JouwWeb