Gevulde puntpaprika

Benodigdheden:

4 zoete puntpaprika’s
500 g (kippen) gehakt of ander gehakt
1 potje boursin cuisine
geraspte kaas (mozzarella of emmentaal)


 

Bereiding:

  • Halveer 4 zoete puntpaprika’s in de lengte.
    Verwijder de zaadlijsten en de zaadjes. Spoel af.
  • Leg ze in een ingevette ovenschaal.
  • Bak 500 g (kippen)gehakt rul.
    Kruid het gehakt indien dit niet gekruid is.
  • De oven voorverwarmen op 180°C.
  • Vul de halve puntpaprika’s eerst met 1 potje boursin cuisine light en verdeel dan het rul gebakken gehakt over de puntpaprika’s.
  • Tot slot strooi je er geraspte kaas (mozzarella of emmentaal) over.
  • Zet de schaal met de gevulde puntpaprika’s gedurende 20 minuten in de op 180°C voorverwarmde oven.
  • Smakelijk


Serveer met rijst of puree, eventueel vergezeld van een groen slaatje.

 


Kippengehakt kan je ook vervangen door ander gehakt.  Andere soorten kruidenkaas kunnen ook afhankelijk waar je woont ! 



Gebruik quorngehakt.

Maak jouw eigen website met JouwWeb