Vlees - Schapengebraad of –stoverij met bruine suiker en balsamico-azijn

Benodigdheden:
schapengebraad (500g)
zout en peper of vleeskruiden.
1 à 2 grote ajuinen
1 à 2 teentjes look
1 el mosterd
2 el bruine suiker
1 el balsamico-azijn toe.
0,5 l tomatenpassata of 1 blik tomatenblokjes (400g)
- Werkwijze:
- Het schapengebraad (500g) afbruinen en kruiden met zout en peper of vleeskruiden.
- Snijd 1 à 2 grote ajuinen in grove stukken en voeg dit bij het vlees.
Pers 1 à 2 teentjes look erbij. - Smeer 1 el mosterd op het vlees smeren, strooi 2 el bruine suiker over het vlees en voeg 1 el balsamico-azijn toe.
- Overgiet het vlees met 0,5 l tomatenpassata of 1 blik tomatenblokjes (400g)
Laten sudderen tot het vlees zacht is.
Water toevoegen als tomatenblokjes gebruikt zijn om aanbranden te voorkomen
Maak jouw eigen website met JouwWeb