Vlees - konijn op vaders wijze
Benodigdheden:
1 konijn
1 klon,t boter
1 grote ajuin
zout, peper
laurierblad
1 fles bruin tafelbier
2 sneden brood
mosterd

Bereiding:
- Schroei de stukken konijn in een pan en doe ze daarna in een kom
- Het vet uit de pan met een weing water koken en dan in de kom gieten
- Bak het ajuin goudbruin in de pan en laat het daarna met wat water lichtjes koken.
Giet dat nu in de kom - Doe zout, peper en laurierblad in de kom
- Giet het tafelbier erbij (niet overdrijven) tot halfweg
- Smeer 2 sneden brood met mosterd en leg dit boven op het konijn.
Zet nu het deksel op de pot en laat koken tot het vlees bijna van de beenderen valt. - Dien de pot nu op met "blokjesfrieten".

Salade en een flesje bier laten de maaltijd nog meer smaken!
Maak jouw eigen website met JouwWeb