Vlees - Spinazielasagne

Benodigdheden :

1 kg gehakt
2 pakjes kant en klare diepvries roomspinazie
Melk
Maïzena Express voor witte saus
peper en zout

Werkwijze:

  • Bak het gehakt en maak het ondertussen los met een vork, "rulle"
  • Roer er de ontdooide spinazie onder (wordt later gebruikt in de lasagne)
  • Breng melk aan de kook, voeg er Maïzena Express bij en kruid met peper en zou

    Neem vuurvaste schotel

  • Leg er eerst een laag witte saus in
  • Dan een laag lasagnebladeren
  • Terug een laag witte saus
  • Terug een laag met gehakt en spinazie
  • Een laagje gemalen kaas
  • Terug een laag witte saus
  • Terug een laag met gehakt en spinazie
  • Een laagje gemalen kaas
  • Doe dit tot de pot gevuld is of gehakt op ...

 

Steek de vuurvaste schotel in de oven op 180 a 200°C .

Lasagne is klaar als de bovenste kaaslaag gesmolten is en eventueel een bruin korstje heeft.

 

Maak jouw eigen website met JouwWeb