Vlees - Spinazielasagne
Benodigdheden :
1 kg gehakt
2 pakjes kant en klare diepvries roomspinazie
Melk
Maïzena Express voor witte saus
peper en zout

Werkwijze:
- Bak het gehakt en maak het ondertussen los met een vork, "rulle"
- Roer er de ontdooide spinazie onder (wordt later gebruikt in de lasagne)
- Breng melk aan de kook, voeg er Maïzena Express bij en kruid met peper en zou
Neem vuurvaste schotel - Leg er eerst een laag witte saus in
- Dan een laag lasagnebladeren
- Terug een laag witte saus
- Terug een laag met gehakt en spinazie
- Een laagje gemalen kaas
- Terug een laag witte saus
- Terug een laag met gehakt en spinazie
- Een laagje gemalen kaas
- Doe dit tot de pot gevuld is of gehakt op ...
Steek de vuurvaste schotel in de oven op 180 a 200°C .
Lasagne is klaar als de bovenste kaaslaag gesmolten is en eventueel een bruin korstje heeft.
Maak jouw eigen website met JouwWeb